Hylleselskap - Ferdig AS

Hylleselskap - Ferdigregistrert Aksjeselskap

Hylleselskap - Ferdigregistrert aksjeselskap – Organisasjons nummer og bankkonto på 5 minutter. Aksjekapitalen settes inn på en depositumskonto inntil kjøpet er gjennomført og du er registrert som disponent av selskapet og har tilgang på hylleselskapets konto.

Total pris kun Kr 6 900,- – Aksjekapitalen kan tas ut når ny firmaattesten med kjøper av selskapet som ny disponent. Kjøp et ferdigregistrert aksjeselskap og ta selskapet i bruk – på 5 minutter. Selskapet har kr. 30 000 i aksjekapital på konto. Alt som mangler er dine eieropplysninger.

Bunn pris
Vi tilbyr bunn priser på alle våre hylleselskaper. Alle våre hylleselskaper  er kvalitetssikret mot heftelser og andre overaskelser

Hylleselskap med kreditverdighet!

Alle våre hylleselskaper har A1 i kreditverdighet. Hylleselskapene vi tilbyr er maksimalt 1-2 uker gamle.

Bestill varer og tjenester med en gang uten problemer

Ikke la deg "lure" av konkurentene! 

Hylleselskaper uten bankkonto eller med mindre en kr 30 000 på bankkontoen har ikke kreditverdighet! Aksjekapitalen er tapt og du må dekke inn dette tapet i løpet av regnskapsåret. Kjøp trygt et kreditverdig selskap fra oss!
Disposisjonsretten følger selskapet og straks selskapet og styrevervet er overført til deg så vil banken oppdatere disposisjonsretten på kontoen iht ny firmaattest.

Hva er et ferdigregistrert AS

Et ferdigregistrert aksjeselskap, også kalt hylleselskap, er et forhåndsregistrert aksjeselskap med kr. 30 000 i aksjekapital på konto. Alle eierdokumenter overdras til deg/dere på 5 minutter. Du registrerer altså ikke et nytt aksjeselskap, men kjøper et allerede ferdig registert selskap.

Passer for deg som skal gjøre forretninger – på timen. 

Organisasjons nummer og bankkonto har du på 5 minutter – klar til å drive firma i dag!

Bestillingsprosessen - Slik får du et et aksjeselskap på 5 minutter

Fyll ut bestilling av ferdig registrert aksjeselskap. Her defineres hva selskaps navnet skal endres til og hvem som skal overta aksjene og sitte i styret.
Starte AS ringer deg umiddelbart og gjennomgår bestillingen muntlig slik at alle opplysninger blir kvalitetssikret før overdragelse.
Du betaler med faktura sendt via epost.

Starte AS produserer alle nødvendige dokumenter og legger dette inn elektronisk på Altinn.
Alle oppgitte styremedlemmer må logge inn og signere elektronisk på Altinn for at selskapet skal kunne overdras.
Du mottar firma attest direkte fra Bønnøysundsregistrene. Papirer for disposisjon av bankkonto, samt konto avtale får du sendt til din folkeregistrerte adresse.